Juno ve Kadersel Eş - Yazdırılabilir Sürüm +- Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz. (http://www.astrosohbet.com/forum) +-- Forum: ASTROLOJİ (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Forum: ASTROİDLER VE SABİT YILDIZLAR (/forumdisplay.php?fid=162) +---- Forum: Juno (/forumdisplay.php?fid=164) +---- Konu: Juno ve Kadersel Eş (/showthread.php?tid=1637) |
RE: Juno ve Kadersel Eş - panel - 11-19-2010 09:44 PM (11-19-2010 09:18 PM)ariess Yazılan:(11-19-2010 08:45 PM)panel Yazılan:(11-18-2010 02:07 AM)ariess Yazılan: Panel , benim 2 derece terazide 1.evde ne diyebilirsin 7. evin balıkla başlıyor ama koç ile devam ediyor Ve koç burcunda güneş,venüs,merkür olmak üzere 3 kişisel gezegenin stelyum oluşturmakta.Hangi evde stelyum oluşursa hayatta o evle ilgili şeyleri yoğun deneyimlersin.Dolayısıyla 7. evindeki stelyumun bence senin kimlik dönüşümünü sağlayan bir eşe kesinlikle işaret ediyor.Bu eş Koç özelliklerinin yanında,bir aslan gibi gururlu ve artistik,bir terazi gibi çekici ve sosyal,ve bir ikizler gibi konuşkan ve popüler özellikler de taşımalıdır.Ayrıca 7. evinin yöneticisi Mars Boğada konumlanmış.Eşinin güçlü ve statü sahibi olmasını ve Mars 8. evinde yerleştiği içinde fiziksel olarak seni etkilemesi ve cezbetmesi de senin için önemli olabilir..Umarım yardımcı olabilmişimdir.Normalde yorumcu değilim RE: Juno ve Kadersel Eş - astrosohbet - 12-27-2010 03:15 AM (12-27-2010 03:05 AM)tooredo Yazılan: Meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım mutluyum ) gelelim konuya, benim junom 12. evimde ve aslanda, araştırdığım kadarıyla 12. ev sonradan düşman olabilecek partner diyor çoğu kaynakta açıkcası üzülüyorum yani örnek vermek gerekirse öyle bir geçer ki dizisinde ki cemile ve ali gibi bir evlilik mi denmek isteniyor ? biraz komik oldu ama en anlaşılır örnek die düşünüyorum bide üstüne üstlük satürnle 90lık açısı var uranüsle 120 ayla 90 ve güneşle kavuşum açısı var... beni rahatlatıcak şeyler söyleyebilir misiniz umut var mı ?? Juno'nun ilişkiler ve partner hakkında etkileri olabilir ama kadersel eş yorumu çok iddialı gibi. ben olsam Venüse , Terazi burcuna ve 7.eve daha çok dikkat ederdim. RE: Juno ve Kadersel Eş - astrosohbet - 02-06-2011 06:18 PM (02-06-2011 05:37 PM)yeppe Yazılan: eros dediğiniz astroidi nasıl ve nereden bulabiliriz.astro.com dan baktığımda eris le aynı mıdır eros?? eros ve eris farklıdır. astro.com sitesinde eros'un kod numarası 433 olması lazım. Jüpiter dokunduğu yere ait fırsatlar sunabiliyor , Juno'nun evlilikle bağlantısı varsa ( henüz bundan emin değilim ) bu alanda gelişmeleri hayatına getirebilir gibi bir yorum yapılabilir lâkin zaten evli olanlar için ne etkisi olur fikrim yok. RE: Juno ve Kadersel Eş - picachu - 06-05-2011 10:24 PM benim junom kocta acikcasi biraz korkutuyor bu beni.. ve 10ncu evimde.. erkek arkadasimin 9uncu evde basak burcunda.. ben %16 merkuryenim %14 jupiteryen..farkli kulturlerdeniz bu da dogru.. ackcasi bu koc agresif felan beni tedrgin ediyo.. kendisi terazi burcu yukseleni yay.. kendisi jupiteryen ates elementi yuksek haritsinda.. RE: Juno ve Kadersel Eş - Parlaışık - 06-05-2011 11:31 PM Juno kadının haritasında partnerin nasıl bir iş yaptığını ve saireyi anlatıyormuş.bir zamanlarki astroloğum demişti.(Bir zamanalarki diyorum terk ettim , çünkü çok tembel bir Terazi Burcuydu , raporları iş işten geçtikten sonra yazardı.Kendi deyimiyle Teraziler tembelmiş , çalışmayı sevmezmiş. e o zaman astrologum diye durma canım sende , işini zamanında yapmayacaksan ;) Cvp: Juno ve Kadersel Eş - capri - 05-07-2016 12:47 AM (11-15-2010 07:22 PM)panel Yazılan:Çok güzel bi konu, junoya ilişkiler özellikle evlilikle ilgili dikkat edeceğim, ayrıca bi asteroidin bu kadar kritik istatistiğe olması çok şaşırtıcı, kimin aklına gelirdi ki;). Yazılanlardan anladığım sanırım kavuşum durumları çok önemli.(11-15-2010 06:37 PM)gezegenjupiter Yazılan: junoyla ilgili dün lindagoodman in sitesinden yorumları okudum, astrolojik bir araştırma yapılmış 2005 de ,evli çiftler incelenmiş ve insanları en fazla bir araya getiren önemli açıların istatislikleri yapılmış. RE: Juno ve Kadersel Eş - Feslegen - 07-02-2018 03:56 PM Junonun retro olmasının anlamı nedir, önemli bir durum mu? Neptün kavuşum ve plüton sekstil açıları var sadece. Venüsüm de retro ama oradaki jüpiter biraz işi toparlıyor galiba Cvp: Juno ve Kadersel Eş - Feslegen - 07-06-2018 02:50 PM (07-06-2018 02:17 PM)aqua-sco Yazılan:(07-02-2018 03:56 PM)Feslegen Yazılan: Junonun retro olmasının anlamı nedir, önemli bir durum mu? Neptün kavuşum ve plüton sekstil açıları var sadece. Venüsüm de retro ama oradaki jüpiter biraz işi toparlıyor galiba Merhabalar, teşekkürler cevap için. Öyleyse pek hoş değilmiş, biraz önemsiyorum bu durumu çünkü ama olacak olan neyse o olur tabi Ben de geçmiş hayattan gelen ilişkiler ve hesaplaşmalar vardır diye okudum ama daha iyi bir bilen varsa diye sormak istedim.. RE: Juno ve Kadersel Eş - cancer123 - 06-11-2019 02:23 PM Merhaba haritam da juno 1. Ev yay burcunda Jüpiter de 1. Evimde. Juno, Satürn ile (4.ev balık) kare yapıyor. Aynı zamanda güneşim ile (8.ev yengeç) bq yapıyor bunun tabiri nedir |