Karşı Konulamaz Enerji - Yazdırılabilir Sürüm +- Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz. (http://www.astrosohbet.com/forum) +-- Forum: ASTROLOJİ (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Forum: İLİŞKİLER ASTROLOJİSİ (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Konu: Karşı Konulamaz Enerji (/showthread.php?tid=1946) |
RE: Karşı Konulamaz Enerji - Daily - 05-01-2011 01:13 PM kadın hayır dediği sürece kazanır.. evet dediği sürece kaybeder.. adil değil ki; iki tarafta kazansın yada kaybetsin.. kazanan hep bir taraf olacak.. öyleyse bunu hangi tarafta olduğunuz belirleyecek.. RE: Karşı Konulamaz Enerji - penelope - 05-01-2011 06:45 PM (05-25-2008 08:48 PM)Yıldırım Yazılan: çünkü angelina ;) evet bahsettiğiniz bu durumu bende yaşadım o karşı konuşlamaz enerjiyi.. o an, ilk karşılaştığımız o ilk bakışın olduğu an hala aklımda daha yeni anlıyorum bu yoğun enerjinin sebeplerini daha fazla etkileşim sebebimiz olmakla bereber söylediğiniz mars venüs etkileşiminin olduğunu belirtmek istedim bende.. venüsü marsıma kare aynı zamanda 7. evime dokunuyor güneşiyle birlkte, marsım venüsüne karşıt.. hala görüşüyoruz ve hergeçen gün enerji düşüşe geçti hatta zirveden yerin dibine inmek üzere (güneşler kare) ... enerjiye aldanıp evlenmemek lazım kesinlikle çünkü enerji süreli dönüşüm halinde.. devam ettirebilene aşk olsun RE: Karşı Konulamaz Enerji - nisan15 - 05-14-2011 03:47 PM ay burcum oglak ve onun 7. evide oğlak ama 5 ve 8. evlerde hic bir halt yok diyebilirim 5. evi akrep bende akrepte olan gezegen hic yok 8. evi kova bende kovada olan gezegen hic yok .. venüs mars ise 30 derece ben bu adamı hiiic etkilemiyorum yahu hyr 3 yıldır hala neden kopmadık bunu anlayamıyorum işte .. |