Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.
Transit Jüpiter İkizler Burcunda - Yazdırılabilir Sürüm

+- Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz. (http://www.astrosohbet.com/forum)
+-- Forum: ASTROLOJİ (/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Forum: GÖKYÜZÜ GÜNDEMİ (/forumdisplay.php?fid=316)
+--- Konu: Transit Jüpiter İkizler Burcunda (/showthread.php?tid=5492)

1 2 3 4 5 6 7 8

RE: Transit Jüpiter İkizler Burcunda - nisan15 - 06-18-2012 11:12 AM

Transit jüpiter 4. evimde marsım ve satürnüm ile kavuşacak ve ben ev taşıyacağım yaşadığım şehri değiştireceğim mars ve satürn kavuşumu neler getirir bilemiyorum. Lakin 4. ev jüpiteri bana tayin getirdi teşekkürler jüpiter desem duyarmıki beni makara

RE: Transit Jüpiter İkizler Burcunda - eylülmavi - 06-18-2012 11:45 AM

(06-18-2012 11:12 AM)nisan15 Yazılan:  Transit jüpiter 4. evimde marsım ve satürnüm ile kavuşacak ve ben ev taşıyacağım yaşadığım şehri değiştireceğim mars ve satürn kavuşumu neler getirir bilemiyorum. Lakin 4. ev jüpiteri bana tayin getirdi teşekkürler jüpiter desem duyarmıki beni makara

t-jüpiter placidusa göre 5. evimde..
vhole singe göre 6. evime girdi.. ve jüpiter dönüşü başladı..

bakaaım belki bende terfi alırım gülücük

RE: Transit Jüpiter İkizler Burcunda - Messa - 06-18-2012 01:11 PM

(06-18-2012 11:12 AM)nisan15 Yazılan:  Transit jüpiter 4. evimde marsım ve satürnüm ile kavuşacak ve ben ev taşıyacağım yaşadığım şehri değiştireceğim mars ve satürn kavuşumu neler getirir bilemiyorum. Lakin 4. ev jüpiteri bana tayin getirdi teşekkürler jüpiter desem duyarmıki beni makara

Duyabilir belki inşallah hayırlı olur jüpiter bu şans gezegeni gülücük

RE: Transit Jüpiter İkizler Burcunda - ateskızı - 06-22-2012 03:01 PM

transit jüpiter 4.evimde ve 8.evimdeki venüsüme üçgen yapıyor. whole signa göre de transit jüpiter 5.evimde ve 9.evimdeki venüsüme üçgen yapıyor. İkizler burcundaki yeniay şironumla kavuşum yaparak 5.evimde gerçekleşti. Transit güneş 5.evimde, Yani bunlar aşk belirtileri olmalı öyle olmalı ama aşk nerde hala?acaba venüs geri gidiyor diye mi aşk gelmiyor hala acaba?gülücük

RE: Transit Jüpiter İkizler Burcunda - astrosohbet - 06-22-2012 03:28 PM

(06-22-2012 03:01 PM)ateskızı Yazılan:  transit jüpiter 4.evimde ve 8.evimdeki venüsüme üçgen yapıyor. whole signa göre de transit jüpiter 5.evimde ve 9.evimdeki venüsüme üçgen yapıyor. İkizler burcundaki yeniay şironumla kavuşum yaparak 5.evimde gerçekleşti. Transit güneş 5.evimde, Yani bunlar aşk belirtileri olmalı öyle olmalı ama aşk nerde hala?acaba venüs geri gidiyor diye mi aşk gelmiyor hala acaba?gülücük

Ay Aslan + Venüs Terazi olarak aşk konusu senin için oldukça önemliyken

Başak + Yükselen Kova olarak SANKİ AŞK UZAK DURSUN İNSANLAR UZAK OLSUN BENZERİ KETUM VE MESAFELİ BİR İZLENİM uyandırıyor olabilirmisin ?

Başak ve Kova ikilisi duygusal konularda en gıcık ikili olmaya adaydır gülücük

Kalbin aşk derken, mantığın ''kimseye bağlanma, güvenme, dikkat et, freeedooooom'' diyor olabilirmi ;)

Bu dediğimi sorgula ve gözlemle derim çünkü cevap burada ise hangi transit gelirse gelsin ketum tavırlar aşkın gelmesi ihtimalini güçleştirir

RE: Transit Jüpiter İkizler Burcunda - ateskızı - 06-22-2012 03:33 PM

çok haklısın yıldırım, çelişkili bir insanım, sağım solum belli olmaz, güneş kare uranüs açısına sahip bir kişi olarak:)bir de üstüne venüs kare neptün olunca işte aşk hayatı biraz karmaşıklaşıyor ve belirsizlikler...
(06-22-2012 03:28 PM)Neptunian Yazılan:  
(06-22-2012 03:01 PM)ateskızı Yazılan:  transit jüpiter 4.evimde ve 8.evimdeki venüsüme üçgen yapıyor. whole signa göre de transit jüpiter 5.evimde ve 9.evimdeki venüsüme üçgen yapıyor. İkizler burcundaki yeniay şironumla kavuşum yaparak 5.evimde gerçekleşti. Transit güneş 5.evimde, Yani bunlar aşk belirtileri olmalı öyle olmalı ama aşk nerde hala?acaba venüs geri gidiyor diye mi aşk gelmiyor hala acaba?gülücük

Ay Aslan + Venüs Terazi olarak aşk konusu senin için oldukça önemliyken

Başak + Yükselen Kova olarak SANKİ AŞK UZAK DURSUN İNSANLAR UZAK OLSUN BENZERİ KETUM VE MESAFELİ BİR İZLENİM uyandırıyor olabilirmisin ?

Başak ve Kova ikilisi duygusal konularda en gıcık ikili olmaya adaydır gülücük

Kalbin aşk derken, mantığın ''kimseye bağlanma, güvenme, dikkat et, freeedooooom'' diyor olabilirmi ;)

Bu dediğimi sorgula ve gözlemle derim çünkü cevap burada ise hangi transit gelirse gelsin ketum tavırlar aşkın gelmesi ihtimalini güçleştirir

RE: Transit Jüpiter İkizler Burcunda - astrosohbet - 06-22-2012 03:40 PM

(06-22-2012 03:33 PM)ateskızı Yazılan:  çok haklısın yıldırım, çelişkili bir insanım, sağım solum belli olmaz, güneş kare uranüs açısına sahip bir kişi olarak:)bir de üstüne venüs kare neptün olunca işte aşk hayatı biraz karmaşıklaşıyor ve belirsizlikler...

mesela geçenlerde görüştüğün geçmişten tanıdığın o kişi belki bir adım attı ama sen soğuk bir cevap vermiş olabilirmisin, adam Yengeç yada Satürnyen ise ürkmüştür belki gülücük

Başak - Kova kombinasyonu olan kişilere kur yapma ve flörtleşme kursları açılmalı =)

RE: Transit Jüpiter İkizler Burcunda - Mahinur - 06-22-2012 04:24 PM

Benim de natal Venüs'e kare yapıyor.
Sürekli evlilik haberleri alıyorum.Ama bende birşey yok.
Bende bir bozukluk olmalı.sürprizzz

RE: Transit Jüpiter İkizler Burcunda - astrosohbet - 06-22-2012 04:52 PM

(06-22-2012 04:24 PM)Mahinur Yazılan:  

Benim de natal Venüs'e kare yapıyor.
Sürekli evlilik haberleri alıyorum.Ama bende birşey yok.
Bende bir bozukluk olmalı.sürprizzz

Ay Başak + Yükselen Başak + Mars Kova gülücük

RE: Transit Jüpiter İkizler Burcunda - picachu - 06-22-2012 05:42 PM

burda en talihsiz benim yafs.. gicik kaptigim insanlar beni buliy niye yafs.. bu 7inci evdeki tr.plutonun isimi acep?