Astroloji ve Gözler - Yazdırılabilir Sürüm +- Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz. (http://www.astrosohbet.com/forum) +-- Forum: ASTROLOJİ (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Forum: ASTROLOJİNİN FAYDALARI (/forumdisplay.php?fid=127) +--- Konu: Astroloji ve Gözler (/showthread.php?tid=1445) |
RE: Astroloji ve Gözler - Messa - 11-12-2010 03:30 PM Akrep ve koçları çok çabuk tanıyabiliyorum göz ve kaş şekillerinden özellikle. Kaşları çatık gibi oluyor aşağıya doğru kıvrılıyor gibi. Akrepte koçta bu şekilde ama akrepte gözlerde bir derinlik var duygusal. RE: Astroloji ve Gözler - vatansever - 04-05-2011 01:01 AM benim bakışlar nası ekrem abi her ayak var bende gerçi )1.evdeki stelyum alayını etkiliyo ya ) badem gözlüyüm orası kesin bazılar der uykulusun bazısı dio cin gibisin :)bazısı dio donuk bakıon 3 gezegenide tarif ediolar 1.evdekileri aslında varyaa RE: Astroloji ve Gözler - merkürijüp - 04-05-2011 02:07 AM Benim gözlerim ela şekil olarak kedi göze de benziyor badem gözede.Gözlerimin ve bakışlarımın etkileyici olduğunu söylerler. RE: Astroloji ve Gözler - mutluluklar - 04-05-2011 02:18 AM benim 1.evımde güneş var. asc güneş kavuşum ikizler. gözlerim koyu kahve... en beğendğim bakış akrep burcu bakışıdır, en beğenmedğim hangisi bilmiyorum ama ela gözü hiç beğenmem.. yeşil gözü beğenırım genelde... açık sarı gözüde hiç sevmem ne ylan söliyim ... RE: Astroloji ve Gözler - ayşe kara - 04-05-2011 03:04 AM benim bakışlarım sert genelde.bazıları korkar bazıları güven verici bulur. RE: Astroloji ve Gözler - malice071 - 04-05-2011 10:09 AM benim gözlerimin özellikle annem çok parlak yanar döner döner olduğunu söylüyor..Diğer kardeşlerimden farklı olduğunu ve baktığını...Bunu söyleyen başka kimseler de olmuştu tabi ama ben bakıyorum bakıyorum o derece birşey göremiyorum) belkide aşırı anne sevgisi olabilir koç burcuyum, yükselen akrep sonlu yay,ayım yengeç yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim RE: Astroloji ve Gözler - melis_bk - 04-05-2011 12:35 PM Akrep gözü efsanesi beni bulmamış RE: Astroloji ve Gözler - venüsakrep - 04-05-2011 01:01 PM benimde güneşim akrep ve 1.evimde ağır abi diyebileceğimiz 3 gezegen mevcut satürn uranüs ve neptün. bakışlarımla ilgili ise iki türlü etkiden bahsedebilirm kimi zaman sert, ciddi kimi zaman ise sempatik sevimli ve gülen gözler sanırım bu iki etkinin kaynağı satürn+uranüs uranüs bakışlara sevimlilik ve afacanlık katarken satürn ise çok fazla güldü sırıttın biraz ciddi ol bakalım uyarısında bulunuyor doğru bir yorummu bilemiyorum ama sanırım böyle RE: Astroloji ve Gözler - Aisha - 04-06-2011 09:49 PM güneş akrep-asc koç olunca sanki şeytan bakışlı olucakmışım gibi geliyor ay yengeci yumuşatmış sanırsam şişkin göz kapakları :S oğlak-ay koç-asc boğa kardeşimde şişkin göz kapakları daha belirgin küçükken cin gibiymişim büyüdükçe japonlaşıyorum venüs jüpiter karesi de bi fayda etmiyo RE: Astroloji ve Gözler - su perisi - 04-08-2011 02:29 AM Bana da çok derin baktığımı söylerler....ama bana pek öyle gelmiyor Bir kuzenim var 10 kasım doğumlu neredeyse tüm gezegenleri 5.evde akrepte...Kızın bakışlarından herkes korkar.Hele hoşuna gitmeyen biri yada bir olay olduğunda farkında olmadan kötü kötü bakmaya başlıyor;o kadar ki,insanlar ciddi ciddi rahatsız oluyorlar.Bu arada ay burcu da başak kocaman kocaman gözleri... Kardeşimin de burcu başak...Gözleri çok büyük olmasa da fark edilir.Güzeldir. Ama göz denince kesinlikle akrep derim başka da bişey demem!!! |