Transit Venüs İkizler Burcunda - Yazdırılabilir Sürüm +- Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz. (http://www.astrosohbet.com/forum) +-- Forum: ASTROLOJİ (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Forum: GÖKYÜZÜ GÜNDEMİ (/forumdisplay.php?fid=316) +--- Konu: Transit Venüs İkizler Burcunda (/showthread.php?tid=5399) |
RE: Transit Venüs İkizler Burcunda - gullusutcu - 06-15-2012 08:36 PM Ben de lise yıllarımdan bir arkadaşımla 2005 yılında karşılaşmıştık.Bir daha ne görüştük,ne de telefonlaştık.Dün bir telefon geldi . Arayan bu arkadaşımdı. RE: Transit Venüs İkizler Burcunda - ateskızı - 06-22-2012 03:11 PM Ben de üniversite yıllarındayken hoşlandığım bir arkadaşımla görüştüm geçenlerde, ama daha ileriye gitmedi, şimdilik diyelim (06-14-2012 10:30 PM)Neptunian Yazılan:(06-14-2012 03:02 PM)zeynep_muteal06 Yazılan: Venüs İkizler retrosu 15 Mayıs - 27 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Venüs İkizler retrosunun önemli ifadelerinden biri , geçmişe ait biriyle alakalı haber almak olabilir. Geçmişe ait bu kişi eski sevgili olabilir yada bir süredir görüşmediğiniz ve ilişki kurma potansiyeli olan bir tanıdık olabilir. O kişiyle alakalı bir haber almak hatta şartlar müsaitse o kişiyle iletişime geçmek ihtimalini not düşelim. (neptunian) |