Şeytan Yıldızı Algol Ve Negatif Etkileri - Yazdırılabilir Sürüm +- Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz. (http://www.astrosohbet.com/forum) +-- Forum: ASTROLOJİ (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Forum: ASTROİDLER VE SABİT YILDIZLAR (/forumdisplay.php?fid=162) +---- Forum: Konuyla İlgili Çeviriler (/forumdisplay.php?fid=360) +---- Konu: Şeytan Yıldızı Algol Ve Negatif Etkileri (/showthread.php?tid=5685) |
RE: Şeytan Yıldızı Algol Ve Negatif Etkileri - dilek8855 - 11-04-2016 12:20 AM inan hepsi dönemsel... ben zamanında o kadar keskin biriydim ki.. şimdi savruk biriyim.. herşey bir dönem oluyor geçiyor.. satürne bağlıyorum bunu.. demekk şimdi pek bişi yok.. ondan rahatsındır.. o atürn hele günşinin üstüne gelsin marsına kare/zıt yapsın görürürm ben seniii aşk/bela.. ımm olabilir.. genelde 26 derece akrep venüs çok umursamaz kadınlar( hafifltici etki yoksa), 26 derece boğada pasif agresif erkekler.. bu arada cnm, sabit yıldız o hep 26 derecede.. bin yılda bir 1 derece ancak ilerliyorlar ;) Cvp: Şeytan Yıldızı Algol Ve Negatif Etkileri - BayanKararsız - 02-21-2017 06:41 AM (11-04-2016 12:00 AM)dilek8855 Yazılan: algolü geçenlerde okumuştum bir sebepten.. kısaca size aykırılık ve canilik katıyor.. en hafif haliyle de sorumsuzluk vicdansızlık falan.. bişi değil yani Mars'ım zıt açı 25 derece Akrep,ama diğer açıları güzel olduğundan olsa gerek tam tersi fazla insaflıyım,ama bir nebze sorumsuzluk olabiliyor bazen... Güneş-Uranüs karesinden olsa gerek aykırı hallerim var,kafama göre giyinmek olsun,bilmem kaç renk sprey boyayı kafama boca edip dışarı çıkmak olsun Neyse en azından vicdansız ya da cani olmadıysam bu kadarcık etkiyle yırtmak güzel hele de mars akrebi olarak |