Transit Jüpiter İkizler Burcunda - Yazdırılabilir Sürüm +- Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz. (http://www.astrosohbet.com/forum) +-- Forum: ASTROLOJİ (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Forum: GÖKYÜZÜ GÜNDEMİ (/forumdisplay.php?fid=316) +--- Konu: Transit Jüpiter İkizler Burcunda (/showthread.php?tid=5492) |
RE: Transit Jüpiter İkizler Burcunda - eylülmavi - 06-08-2012 01:32 AM (06-08-2012 01:28 AM)Neptunian Yazılan:(06-08-2012 01:22 AM)eylülmavi Yazılan: t-jüpiter kavuşum n-jüpiter.. bakalım.. http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=bfvfile1dCclq-u1291367311&lang=e&gm=a1&nhor=26342195&nho2=3026601&btyp=24subtit&mth=gw&sday=7&smon=6&syr=2012&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast= jüpiter dönüşümü bile çıkardım.. anladığım tek bişey var -herksede de öylemi bilemiyorum- terazi-oğlak-koç arasındaki t-kare, tüm return haritalarımda etkili.. RE: Transit Jüpiter İkizler Burcunda - body snatcher - 06-08-2012 02:12 AM (06-07-2012 11:39 PM)Neptunian Yazılan: * Yükselen burcu Yay olanlar yönetici Jüpiteri uzunca bir süredir Asc-Dsc aksının ALT bölgesinde deneyimlediler. Şimdi transit jüpiter 7.evden itibaren doğum haritasının ÜST bölgesine giriş yapıyor ve daha sosyal daha görünür deneyimler yaşayabilecekleri bir periyot onları bekliyor diyebiliriz. oh oh şahane.. hem yükselen yay hem de jüpiter 2 derece ikizlerde, natal transit kavuşumu gerçekleşicek.. bu yazı bana çok güzel geldi.. Dipnot = derken satürn çıka geldi. İmza = Akrep burcuna geçecek olan transit satürn etkisini 12.evde yaşayacak akrep. Edit = Şimdi bi yerden olumsuz gibi gözükse de, zamanlama olarak olumlu da sayılabilir. hem placidus'a göre daha 12.ev çizigisi 13 derecede. Dipnot = olur mu olur. İmza = Optimist yükselen yay. "ay oğlak sen sus gözünü seveyim.." RE: Transit Jüpiter İkizler Burcunda - astrosohbet - 06-08-2012 02:25 AM (06-08-2012 01:32 AM)eylülmavi Yazılan: bakalım.. Öyle t-kareye takılıp kalma derim, 12 yıllık periyotu ifade eden bir harita bu ve 2.ev deneyimlerin olumlu görünüyor RE: Transit Jüpiter İkizler Burcunda - Mavisahram - 06-08-2012 03:21 AM Jüpiter 11. evimde olacak bu 12 aylik sürecte... ayrica bir ay kovasi olarak da... tamamen uzaklasmak isteyecegim ya da grup faaliyetlerimin artacagi bir dönemdeyim... Ulasim ile ilgili sorunlar denilmis... 19 haziran-11 temmuz arasi tatile geliyorum... Kazasiz belasiz insallah... icimden bir ses bazen kötü seyler gecirebiliyor... ya da 11 temmuzda dönmeyedebilirim Türkiye'den... Transit Jüpiter ayrica kuzey ay dügümü ve chiron ile ilk dekanat da kavusum yapacak... Ay dügümleri kadersel olaylar ile ilgiliydi.. Umarim hersey artik yoluna girer hayatimda... ve hayatimin kontrolünü yine elime alabilirim... RE: Transit Jüpiter İkizler Burcunda - Presence - 06-08-2012 03:23 AM inşallah RE: Transit Jüpiter İkizler Burcunda - izmir3535 - 06-08-2012 03:55 AM ayyy bu benim 1.evin hali ne böle? 12.evden kaçan buraya gelmiş, mülteci kampı gibi şu durumda evsahibi kim oluyor? ayrı dursalar olmaz sanki! birlikten güç mü doğar diyorla acep? [IMG]http://imageshack.us/thumbnmail.png">[/img] RE: Transit Jüpiter İkizler Burcunda - Reinarubia - 06-08-2012 04:09 AM Çocukluğumdan beri nedendir bilinmez, hep 2012 yılının benim için çok önemli bir yıl olacağını hissederim. Tabi bunu hissederken, hayallerimin çoğuna ulaşamayacağımı da düşünmemiştim, o ayrı mesele. Neyse, 2012'den, bir güneş ikizler, yükselen aslan ve ay boğası olarak çok güzel şeyler bekliyorum. Sanki benim yeniden yükselişe geçeceğim bir yıl olacağını hissediyorum. İyi düşünelim iyi olsun değil mi? ;) RE: Transit Jüpiter İkizler Burcunda - eylülmavi - 06-08-2012 10:20 AM (06-08-2012 02:25 AM)Neptunian Yazılan:(06-08-2012 01:32 AM)eylülmavi Yazılan: bakalım.. teşekkürler yıldırım 2. ev dedin de.. para para para RE: Transit Jüpiter İkizler Burcunda - picachu - 06-08-2012 11:14 AM transit jupiter nat. chironla kavusumda.. hayirdir insallah.. is kapisi acildi bana sukur ve yenilenmem gelismem icin zorlaniyorum.. jupiter ayrica ileriki zamanda 12inci evimde kad 'in ustnde baya durcak.. retroyla duzle umarm guzel seyler olur... gerci natal gunes jupi neptunle karsit gibiler.. RE: Transit Jüpiter İkizler Burcunda - zeynep_muteal06 - 06-08-2012 02:31 PM Yükselen burcu / Güneşi Balık olanlar = Yuva kurma-evlilik seçeneği, ev değiştirme yada evde geçirilecek mutlu zamanlar, geçmişten gelebilecek olumlu haberler. Jüpiter - Neptün Karesi ; denizle alakalı kazalara dikkat ! Gökyüzünde transit jüpiter ikizler burcuna girer girmez, neptün ile sert kare açı yapacak. Denizlerin efendisi neptün ile gezgin jüpiter arasındaki bu gerilimin ulaşımla alakalı bir takım problemlere işaret etmesi olası. Bu noktada Allah korusun demek doğru olacak gibi. Jüpiter - Neptün karesi haziran boyunca ve de temmuzun ilk haftası boyunca etkili olacak. Yani önümüzdeki 1 ay boyunca HAYALLERDE SINIR TANIMAMAK durumları görülebilir. Büyük hayalleriniz varsa ayaklarınız yerden kesilmediği sürece bu hayalleri planlı bir projeye dönüştürmek için uygundur lakin plansız bir şekilde sadece içgüdüyle atılacak adımların RİSKLİ olacağını not düşelim. Merhabalar Yıldırım Bey, yükseleni balık olanların iş ve kariyer durumu nasıl olabilir? benim 3. ve 4. evleri kesiyor ikizler burcu. Jüpiter önce ikinci evden başlayıp 3. ve 4. evlerden geçecek. Kişisel gelişim ve içe dönük bir süreç mi yaşayacağım acaba? Ayrıca transit jüpiter natal haritamdaki neptüne karşıt açı yapacak. Hayallerimin arkasından mı bakacağım ben bu durumda.. |