Mühendislik - Yazdırılabilir Sürüm +- Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz. (http://www.astrosohbet.com/forum) +-- Forum: ASTROLOJİ (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Forum: MESLEKÎ ASTROLOJİ (/forumdisplay.php?fid=213) +--- Konu: Mühendislik (/showthread.php?tid=3102) |
Mühendislik - KoçAslanı - 09-15-2009 02:42 AM ya ben mühendis olmaya karar verdim, başta mimarlık istiyordum ama olanalrdan gördümki adam yemiyor içmiyor uyumuyor pc başında proje çiziyor ben şahsen sıkılacağımı hatta bir süre sonra en ufak bi hatalı çizimde pc yi parçalayabileceğimi düşündüm bu yüzden mühendisliği düşünüyorum şuan mühendis olacaklar ne gibi açıalra sahip olmalı bende varmı bu potansiyel ? RE: Mühendisler - pasifik - 09-15-2009 08:18 AM bence her mühendislik farklı açılar ister örnek:bilgisayar mühendisliği elektrik elektronik müh sayısal zeka gerektiren işler merkür ve uranusun kuvvetli olması gerek,ama gıda veya genetik müh. istiyorsan daha bi biyolojik açılarının olması lazım Cvp: Mühendisler - Mimoza - 09-15-2009 07:42 PM sizlere elektronik mühendisi haritası.incelemek serbest http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=0&lang=e&zod=&ast=&orbp=&gm=a1&sday=1&btyp=2&syr=2009&mth=gw&cid=8mzfilehWt9yM-u1241164271&hsy=-1&smon=5&nhor=2&go.x=19&go.y=10 RE: Mühendisler - sessizgidiş - 09-15-2009 08:08 PM Ben de mühendislik istiyorum..satürnğm kova ve 1.evde.. Cvp: Mühendisler - sessizgidiş - 09-15-2009 08:18 PM zamazingo Yazılan:Revenge Yazılan:sizlere elektronik mühendisi haritası.incelemek serbest Cvp: Mühendisler - Mimoza - 09-15-2009 09:56 PM zamazingo Yazılan:Revenge Yazılan:sizlere elektronik mühendisi haritası.incelemek serbest zamazingo yorumların için bişi söyliyemicem çünkü hiç bi fikrim yok bu işi anca Yıldırım çözer sanırım Cvp: RE: Mühendisler - Mimoza - 09-15-2009 10:25 PM aeon Yazılan:ben haritaya baktım.çok kabaca değerlendirme oldu. yorumun gayet güzel aeon malum şahsın kafası gayet elektrikli ve iyi çalışıyo ve başarılı.yalnız dediğin gibi baya takıntılı ve sabit Cvp: Mühendisler - Mimoza - 09-16-2009 03:18 AM Revenge Yazılan:sizlere elektronik mühendisi haritası.incelemek serbest sevgili yıldırım şu haritayı bide sen incelesen? Cvp: Mühendisler - Mimoza - 09-18-2009 01:50 AM Revenge Yazılan:Revenge Yazılan:sizlere elektronik mühendisi haritası.incelemek serbest Yıldırım bu haritada mühendislikle ilgili bir açı varmı sence?hımm Cvp: Mühendisler - astrosohbet - 09-18-2009 02:11 AM Revenge Yazılan:Revenge Yazılan:Revenge Yazılan:sizlere elektronik mühendisi haritası.incelemek serbest elektronik mühendisliği için güçlü Uranüs bağlantılarının uygun olacağını söyleyebiliriz. matematik potansiyeli için , Oğlak-Akrep ve yöneticileri Satürn-plüto potansiyellerinin uygun olacağını düşünüyorum. tabii ki her oğlak yada akrep burcunun matematiği güçlüdür demek olmuyor mesela Akrep burcunun hafızası ve sezgisel zekasıda kuvvetlidir.. yada mesela Oğlak burcu güçlü bir mantığa ve zihinsel disipline sahiptir vs.. örnekteki haritada , Merkürü meslek evinde Oğlak burcunda görüyoruz.. Uranüsle ve Plütoyla bağlantılar yapıyor ;) |